Book Creator Free voor iPad: gratis je eigen boek maken

Omdat er 1 miljoen boeken met Book Creator voor iPad zijn gemaakt is er een gratis versie van de app uitgebracht, Book Creator Free.

Om te vieren dat er meer dan 1 miljoen boeken met Book Creator voor iPad zijn gemaakt hebben de ontwikkelaars een gratis versie van de app uitgebracht, Book Creator Free. In die app kun je gratis een eerste iBook maken. Als die af is en je meer wilt kun je via een in-app aankoop van €4,49, hetzelfde bedrag dat de betaalde versie in de App Store kost, onbeperkt boeken maken. De boeken die je in Book Creator maakt kun je vervolgens in iBooks lezen, naar de iBookstore of aan vrienden sturen. De app is handig voor het maken van alles dat op “boek” eindigt, van prentenboeken tot studieboeken.

In de apps van Book Creator kun je teksten schrijven en opmaken, afbeeldingen toevoegen, meerdere lagen plaatsen en nog veel meer. Net als bij videobewerking op de iPad vragen sommige mensen zich af of je hier nu een iPad voor nodig hebt. Veel desktoptools zijn namelijk uitgebreider en krachtiger, zoals iBooks Author en Calibre. En misschien heb je het boek zelf al op een laptop geschreven, waardoor het wat overdreven lijkt om dan de laatste stap op de iPad uit te voeren. Desondanks zijn er steeds meer mensen die werken op een iPad intuïtiever vinden, en daardoor creativiteitsverhogend. En dan heb je nog de mensen die liever alle computers de deur uit doen om lekker op een tropisch eiland op hun iPad aan een meesterwerk te werken. Voor die mensen is Book Creator Free echt handig, en een goede optie om eens gratis uit te proberen.

Downloaden: Book Creator Free (gratis, iPad, iOS 6.0+)

Book Creator shotBook Creator tekst

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 augustus 2013, 20:22
Categorie Onderwijs
Onderwerpen boeken, ibooks
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.