Boodschapp krijgt update met zoeken, favorieten en iPhone 5 support

De iPhone-app Boodschapp waarmee je voeding kan scannen, is voorzien van 3000 nieuwe producten, iPhone 5-ondersteuning en meer.

Boodschapp iPhone header boodschappenscannerDe iPhone-app Boodschapp, waarmee je voedingswaarden ziet van producten die in de Nederlandse supermarkten liggen, is voorzien van een grote update naar versie 1.5. Ontwikkelaar Lab1111 beweert daarbij dat er ongeveer 3000 producten zijn toegevoegd aan de database, waarover je informatie leest als je hun streepjescode scant met de camera van de iPhone. In totaal moet de app nu 7500 artikelen succesvol kunnen scannen en vergelijken op voedingswaarden als energie, vet, vezels en vitamine.

Maar daar blijft het aanbod verbeteringen niet bij. Boodschapp is nu voorzien van iPhone 5-ondersteuning, zodat je niet langer te maken hebt met zwarte beeldranden om het scherm heen. Het menu is daardoor niet alleen langer, maar ook heringericht. De gele knop producten is vervangen door Zoek een product, waar je de nieuwe zoekbalk treft. Daarnaast heb je nu snel toegang tot een lijst met favorieten. De functie ‘help mee’, die gebruikers verzoekt de database uit te breiden met scannen en informatie verstrekken, is daardoor naar onderen geschoven. Nieuw is daar de link naar Symbid, een online platform waarop je Boodschapp financieel kan ondersteunen.

Boodschapp hoofdmenu iPhone Boodschapp prijsvergelijk op iPhone

De nieuwe favorietenfunctie hangt samen met de mogelijkheid om een account aan te maken voor de applicatie, iets dat je overigens kan omzeilen door de app te proberen vanuit het introductiescherm. Je kan zonder account geen favorieten opslaan, maar nog wel je supermarkt van voorkeur aangeven. Daar houdt de app rekening mee met de presentatie van vergelijkbare producten als die je hebt gescand. Wel zal de app je elke keer bij het herstarten, verzoeken opnieuw een account aan te maken.

Downloaden: Boodschapp (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2013, 11:28
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen boodschappen, skyscanner, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.