Podio projectmanagement-tool biedt nu abonnement vanuit iOS-app aan

De projectmanagement-tool Podio heeft een update gekregen voor iPhone en iPad waarmee je vanuit de app een Premium-abonnement kan afsluiten.

Podio iPhone iOS app 4.0 vernieuwdDe projectmanagement-app Podio kreeg onlangs nog een totale makeover voor de iPhone en iPad. Met een nieuwe update is Podio nu een zelfstandiger platform geworden op iOS. Met de update zorgt Podio ervoor dat je in principe de webversie niet meer nodig hebt voor het zakelijk gebruiken van de dienst. In versie 4.1 van de applicatie kan je via een in-app aankoop een Premium-abonnement afsluiten voor tien gebruikers. Je betaalt daarvoor 79,99 euro per maand.

De prijs is in lijn met de prijzen die Podio hanteert op de website. Je kan op beide platformen Podio gratis gebruiken tot en met vijf personen, daarna sluit je een Premium-abonnement af voor 9,99 dollar per maand per persoon. Podio neemt daarbij voor lief dat Apple haar taartpunt van van dertig procent pakt op een aankoop op de iPhone of iPad. Het abonnement wordt automatisch verlengd tot wederopzegging van de dienst.

Podio is een projectmanagement-app waaraan je als groep kan deelnemen. Je komt binnen in het scherm met de laatste ontwikkelingen binnen je team en schuift de pagina naar rechts om vervolgens in het donkergrijs het hoofdmenu tegen te komen. Daar benader je taken, contacten en ‘apps’ als meetings, deliverables en projecten. We schreven onlangs een uitgebreid artikel over Podio op iOS na de makeover.

Downloaden: Podio (gratis, universeel, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 april 2013, 13:01
Categorie Productiviteit
Onderwerpen podio, projectmanagement

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.