BodyParts voor iPad: leer het menselijk lichaam kennen

BodyParts is een app waarmee je de onderdelen van het menselijk lichaam leert kennen. Er zijn flashcards en er is een multiple choice-test.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

bodypartsBodyParts is een pas gelanceerde iPad-applicatie waarmee je de verschillende onderdelen van het menselijk lichaam leert kennen. Er zijn twee manieren om de app te gebruiken: je bekijkt de tekeningen en de (Latijns/Engelse) namen die erbij staan. Vervolgens gebruik je de flash cards om te kijken of je alles goed hebt begrepen. BodyParts omvat de belangrijkste delen van het menselijk lichaam, inclusief bloedsomloop, skelet, huid, ogen en tanden.


bodyparts ipadAan de hand van multiple choice-vragen kun je kijken of je de namen van de aangegeven lichaamsdelen weet te herkennen. In Learning Mode krijg je de afbeeldingen en namen op een interactieve manier te zien. In Multiple Choice Mode moet je steeds één van de vier mogelijke antwoorden kiezen. En in Test Mode kun je kijken of je alles uit je hoofd kan opnoemen. Je kunt per lichaamsdeel/lichaamssysteem de begrippen leren.

Handig voor geneeskundestudenten of voor mensen die vaak naar het buitenland moeten en met medische problemen te maken hebben. Bij de dokter kun je voortaan makkelijker uitleggen waar de pijn zit.

Downloaden: BodyParts (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 11:37
Categorie Onderwijs
Onderwerpen ipad, jailbreak, medisch, windows
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.