BlackBerry Mobile Fusion nu geschikt voor iPhone en Android

RIM heeft BlackBerry Mobile Fusion aangepast zodat het ook Android-toestellen en iPhones ondersteunt. Met de software kun je toestellen in bedrijven beheren, ook als ze door medewerkers zelf zijn meegebracht.

blackberry_mobile_fusionBlackBerry-maker RIM heeft de serversoftware BlackBerry Mobile Fusion aangepast, zodat je er nu ook iOS- en Android-toestellen mee kunt beheren. De software is bedoeld voor bedrijven en overheidsinstanties die veel mobiele apparaten moeten ondersteunen. Eerder was het al mogelijk om BlackBerry-telefoons en PlayBook-tablets van RIM zelf te beheren. RIM had een paar maanden geleden al beloofd dat ze de beheersoftware zouden aanpassen voor iOS, om daarmee een antwoord te hebben op het verschijnsel dat veel medewerkers hun eigen toestellen meenemen naar het werk.


Je kunt de BlackBerry Mobile Fusion-serversoftware gratis downloaden en 90 dagen proberen, maar moet daarna wel een abonnement nemen. Bedrijven betalen $99 per jaar plus $4 per beheerd toestel. Om iPhones en Android-toestellen te kunnen gebruiken moet je een app installeren. Een paar dagen geleden was in het nieuws, dat RIM op zoek was naar iOS-ontwikkelaars. De vandaag aangekondigde ondersteuning van iOS-toestellen zou daarmee te maken kunnen hebben. Later dit jaar gaat RIM zorgen dat je met BlackBerry Mobile Fusion ook toestellen met BlackBerry 10-besturingssysteem kunt beheren.

Meer info: persbericht RIM

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 3 april 2012, 16:06
Categorieën Desktop, Zakelijk
Onderwerp blackberry
10 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.