Big Fish Games geeft korting op bijna alle games

Big Fish Games heeft bijna alle games dit weekend afgeprijsd. Deze ontwikkelaar is gespecialiseerd in hidden object-games, waarbij je een bepaald voorwerp moet opsporen.

bigfish-gamesBig Fish Games heeft maar liefst 33 iPad-games in de App Store staan. Sommige zijn gratis, met een in-app aankoop om de volledige game te kunnen spelen, andere zijn nogal prijzig. Zo is Everest: Hidden Expedition normaal voor €5,49 te koop. Dit weekend zijn veel van de duurder geprijsde games met korting te krijgen. Everest kost €1,59 en de soortgelijke game Amazon: Hidden Expedition kost €0,79. Bij de gratis games met in-app aankopen zoals Antique Road Trip: USA HD (waarbij je kriskras door de VS op zoek gaat naar antiek), zijn de in-app aankopen in prijs gehalveerd. In bijna alle gevallen gaat het om hidden object-games waarbij je in een bepaalde tekening het gevraagde object moet opzoeken.

amazon hidden objectBig Fish Games is expert in het genre, want ze hebben ook hidden object-games die zich afspelen in Buckingham Palace, in betoverde huizen, kastelen, piramides en andere raadselachtige omgevingen.

Bekijk “>alle afgeprijsde apps van Big Fish Games of kies een uit onderstaand lijstje:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 juni 2011, 13:59
Categorie Games
Onderwerpen 3d, community, developers, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.