Beluister je muziek in een planetenstelsel met gratis Planetary

Planetary voor de iPad is een wonderschone app die je iPod libary omtovert tot een planetenstelsel met manen, planeten en sterren. De applicatie is gratis maar ziet er ontzettend mooi uit en belooft veel goeds voor de toekomst van Bloom studio.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Planetary voor iPad muziek applicatieDe iPad krijgt langzaam steeds meer leuke trucs om je muziek af te spelen. Vorige week berichtten we nog over een applicatie die een platenspeler van je iPad maakt. Nu is er Planetary, een iPad-app die je muziekcollectie in een planetenstelsel omtovert. Sterren, planeten en manen hebben elk hun eigen betekenis en eigen functie. Een planeet staat voor een album en wordt gevormd door het uiterlijk van een albumhoes. Zo ziet Planetary er bij iedereen anders uit.

De planeten circuleren om sterren, die artiesten in je iPod-library op de iPad representeren. Manen verschijnen als je een nummer afspeelt. Hun baan wordt bepaald door de lengte van een track en hun omvang door het aantal keer dat een nummer is gedraaid. Met behulp van een wiel met letters kun je naar andere artiesten en albums gaan.

Planetary is één van die iPad-apps die je aan al je vrienden wilt laten zien en waarvan je je afvraagt hoe zoiets gratis kan zijn. Het is de eerste iPad-kindje van de studio Bloom, die in de komende maand meer ‘sexy’ applicaties wil uitbrengen. Dan op basis van sociale netwerken en streaming video.

Downloaden: Planetary (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 mei 2011, 0:06
Categorieën Amusement, Muziek
Onderwerpen muziek, planeten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.