BelCompany-app herinnert je aan het aflopen van je abonnement

BelCompany herinnert via een iPhone-app aan het aflopen van je abonnement. Je kunt ook kijken naar nieuwe toestellen.

BelCompany iPhone iPod touchDe Nederlandse telefoonketen BelCompany heeft een eigen iPhone-app uitgebracht waarmee je een herinnering krijgt als je abonnement bijna afloopt. Als je de startdatum en je contractduur van je abonnement invoert, kan je aangeven of je pushberichten wilt ontvangen voor de volgende opties: twee maanden voor het verstrijken van je contract, als je contract is afgelopen en een maand erna. De data worden eveneens in de agenda van de telefoon gezet. In de app kan je – uiteraard zouden we bijna zeggen – ook alvast een nieuw toestel bekijken.

BelCompany duur van abonnementBehalve nieuwe iPhones kan je in de app ook bekijken wat de nieuwe hogere klasse modellen van HTC, Samsung en Nokia te bieden hebben. De toestelinformatie is voorzien van de losse prijs bij aanschaf zonder abonnement.

In het tabblad Abonnement zie je aan de hand van een tekstbubbel hoeveel procent van je abonnement erop zit. De applicatie houdt eveneens je maandelijkse dataverbruik in de gaten tot een standaardlimiet van 500 MB, maar je kan de waarde ook veranderen. Het dienstige karakter van de applicatie houdt daarmee ook wel op: de BelCompany-app is natuurlijk vooral een reclameuiting. Zo zie je in het tabblad Winkels in een lijst of op een kaart waar de winkels van de keten zich bevinden, voorzien van een foto, adres, openingstijden en de mogelijkheid om een winkel meteen te bellen. Als laatste biedt de BelCompany een eigen top 5 van applicaties die ze aanraadt, waarbij we alvast kunnen verklappen dat wij niet zo zijn te spreken over Wordfeud Helper en Auto Bingo.

Downloaden: BelCompany (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 juli 2012, 22:12
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen abonnementen, belcompany

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.