Arcadegame Operation Wow HD voor iPad vandaag gratis

De bekende arcadegame Operation Wow is ook op de iPad te spelen. Operation Wow HD is vandaag gratis te downloaden dankzij FreeAppADay. In Operation Wow heb je multitouch-vuur waarmee je vijanden moet doden.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

operation wowOperation Wow HD is de gratis app van de dag bij FreeAppADay. Deze multitouch-shooter confronteert je met 6 spannende missies. Je moet je vingers gebruiken om de gevechten te winnen. In plaats van een machinegeweer heb je nu multitouch-vuur waarmee je je vijanden nog beter kunt vermoorden met maximaal 10 gelijktijdige schoten. Ze worden gevolgd door gigantische explosies. Drie moeilijkheidsgraden, twee minigames en twee nieuwe endless modes staan je te wachten in deze game, 25 jaar nadat het origineel op de markt kwam.

In de History Mode heb je 6 verschillende levels, er is een koppeling met Game Center maar je kunt ook lokale scores bekijken. Loop je vast, dan is er een nieuwe Retry-optie in de minigames en Endless Mode, zonder dat je terug hoeft te gaan naar het startmenu.

Downloaden: Operation Wow HD (tijdelijk gratis, normaal €1,59)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2011, 3:36
Categorie Games
Onderwerpen game, gratis, leger, muziek, Navigatie, watersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.