Bad Piggies voor iPad tijdelijk maar 89 eurocent

Rovio's iPad-game Bad Piggies kan vandaag voor slechts 89 eurocent worden gedownload.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Bad Piggies 1Rovio heeft de iPad-versie van het spelletje Bad Piggies tijdelijk afgeprijsd, waardoor je slechts 89 eurocent betaalt. Hierdoor betaal je tijdelijk evenveel voor de iPad-variant als voor de iPhone-game. Angry Birds-spelers zullen de hoofdrolspelers van Bad Piggies wel herkennen: in dit spelletje ga je als de aartsrivalen van de rode vogels aan de slag, die met een zelfgemaakte wagen zoveel mogelijk eieren proberen te stelen.

In ieder level moet je met een beperkt aantal onderdelen een nieuw voertuig bouwen, die de middelen beschikt om een met obstakels gevulde rit te overleven. Hoe sneller je de eieren bereikt, hoe hoger je score.

Dit is de tweede keer in korte tijd dat Bad Piggies voor een verlaagde prijs verkrijgbaar is: voor de feestdagen bood Rovio al zijn spellen aan voor de iPhone-prijs, inclusief Bad Piggies. Ditmaal lijkt Rovio zich te beperken tot het varkensspelletje.

Bad Piggies 2

Het is niet duidelijk hoe lang Rovio’s aanbieding van kracht zal zijn. Koop je Bad Piggies, let dan goed op of de prijsdaling nog steeds geldt.

Downloaden: Bad Piggies (€0,89, normaal €2,69)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2013, 12:47
Categorie Games
Onderwerpen bad piggies, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.