Bad Piggies en Cut the Rope krijgen updates: levels en filmpjes

De populaire iPhone-games Cut the Rope en Bad Piggies zijn allebei voorzien van een update. In Cut the Rope kan je video's van Om Nom bekijken en Bad Piggies heeft 15 nieuwe levels gekregen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Cut the Rope Halloween-thema iPhoneDe twee populaire iPhone-games Bad Piggies en Cut the Rope hebben toevallig op nagenoeg hetzelfde moment vandaag updates gekregen die de spellen voorziet van meer inhoud. Vooral voor Cut the Rope is dat een vrij bijzondere aangelegenheid: het spel is deze maand alweer twee jaar oud geworden. Dat wordt gevierd met de introductie van de Om Nom videospeler in het spel, waarin je de van Cut the Rope verschenen filmpjes kan bekijken. Ook krijg je drie superkrachten gratis en wordt het beeldscherm van de iPhone 5 ondersteund.

Met de laatste toevoeging is Cut the Rope schromelijk laat: vanaf deze versie 2.0 wordt Game Center ondersteund! Twee jaar lang ontbrak Apple’s sociale gamenetwerk in de applicatie, maar nu maakt hij dan toch zijn introductie met achievements die je kan halen. In totaal zit Cut the Rope nu op 3 verschillende seizoenen die je kan spelen met elk 5 dozen vol levels erin.

Bad Piggies header iPhone iPod touchAngry Birds-opvolger Bad Piggies van Rovio Mobile beleeft vandaag zijn eerste update met versie 1.1. Die voegt precies het aantal levels toe dat je verwacht van de makers van Angry Birds; 15 stuks. Nieuw en misschien een knipoogje naar Halloween volgende week, is het nieuwe visuele thema: maanlicht. De donkere kleuren breken eindelijk met het wel erg geel-groene kleurenpalet dat het hele basisspel wordt aangehouden. De laatste toevoeging is een in-app aankoop: Field of Dreams is het grootste sandbox-level tot nu toe, waarop je weer zelf het ultieme voertuig in elkaar mag knutselen om er alles uit te halen.

Downloaden:
Cut the Rope (€0,79)
Bad Piggies (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2012, 23:49
Categorie Games
Onderwerpen bad piggies, cut the rope

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.