iPhone-app Stamped overgenomen door Yahoo

iPhone-app Stamped is overgenomen door Yahoo. Stamped was een app waarmee je films, boeken en andere items kon aanbevelen.

stamped marissa mayer kleinYahoo CEO Marissa Mayer heeft haar eerste overname gedaan. Het is Stamped geworden, een bedrijf dat een iPhone-app maakt waarmee je vind-ik-leuk-stempels op allerlei favoriete dingen kunt zetten. Het team, waarvan een aantal voorheen bij Google werkten, krijgt een nieuwe werkplek in het Yahoo-kantoor in New York. Het zou gaan om een zogenaamde ‘aquihire’ waarbij het vooral gaat om de werkervaring van de medewerkers. Het heeft tot gevolg dat de iPhone-app Stamped eind dit jaar zal verdwijnen.

De Stamped-oprichters melden:

We zijn verheugd dat we weer gaan werken aan iets groots, mobiel en nieuw – maar we kunnen de details nog niet verlappen. En we zijn waanzinnig enthousiast dat we enorm veel getalenteerde engineers en ontwerpers kunnen inhuren voor dit nieuwe project.

Dat wijst erop dat het team aan iets groots gaat werken. Stamped gaat zoals gezegd eind van het jaar uit de lucht, zodat je niet langer films, boeken, muziek, restaurants en dergelijke kunt aanbevelen. In Stamped kon je ook aanbevelingen van sterren krijgen. Grappig detail: popster Justin Bieber en talkshow host Ellen DeGeneres waren twee van de investeerders. Maar ook Google Ventures en voormalig CEO Eric Schmidt hebben geld gestoken in Stamped. Er werden geen details over de overname naar buiten gebracht.

https://www.youtube.com/watch?v=PTquTxfD34I&feature=player_embedded

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2012, 22:15
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp yahoo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.