Back To the Future Episode 1 HD op de iPad verschenen

Back To The Future Episode 1 HD is in de App Store verschenen. Dit is het eerste deel in een serie games rond Back To The Future. Er komen vijf avonturengames.

back to the futureBack To The Future heeft iedereen wel eens gezien. De films met Michael J. Fox in de hoofdrol zien er nu misschien wat gedateerd uit, maar ze zijn nog lang niet vergeten. Telltale Games heeft nu het plan opgevat om een serie games uit te brengen, rond Back To The Future. Er komen in totaal vijf stuks, waarvan nu het eerste deel in de App Store is verschenen.

In elke episode gaan Marty en Doc op avontuur in een puzzelgame met voiceovers. Episode 1 van de gamesserie speelt zich 6 maanden na de derde film af. Marty gaat op pad in de DeLorean om Doc te redden. Die blijkt ergens in het verleden vast te zitten en Marty moet terugreizen in de tijd om hem te gaan halen.

back futureDe game is helemaal te bedienen met touchscreen-controls. In de game speel je de rol van Marty. TellTale is van plan om de vier resterende episodes maandelijks uit te brengen. Halverwege maart komt het eerste vervolg.

Downloaden: Back to the Future: Episode 1 HD (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 februari 2011, 13:29
Categorie Games
Onderwerpen back to the future, game, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.