iPhone game-update #37: Painkiller en Rage

iPhone game-update #37: Painkiller en Rage. iPhoneclub bericht elke dag over de nieuwste games voor je iPhone.

painkiller 2Weer terug van weggeweest na een dagje afwezigheid. Het lijkt wel alsof de gamenieuwsstroom een beetje ophoudt, want deze week was er maar bar weinig te melden. Vandaag zullen jullie het moeten doen met de aankondiging van een nieuwe shooter onder de naam Painkiller en een gerucht over een nieuwe RAGE-game.

Painkiller komt naar de iPhone!

painkillerEr mag dan wel weinig nieuws zijn vandaag, maar het eerste nieuwtje is al niet mis. Misschien zijn jullie bekend met de shooter Painkiller, een game ontwikkeld door het Poolse People Can Fly. De game kwam in 2004 uit voor de PC en Xbox en komt nu ook naar de iPhone. De game zal 24 levels bevatten en zal dezelfde actie presenteren als zijn zeven jaar oude broer. Chillingo gaat ervoor zorgen dat we binnenkort met de game aan de slag kunnen, maar de uitgever laat meteen weten dat het nog zeker een maand gaat duren voordat de game uit zal komen. Painkiller gaat een groot aantal wapens bevatten en zal met twee virtuele joysticks te spelen zijn.

RAGE krijgt een vervolg?

rageEen klein jaar geleden stond de wereld van iPhone games even op zijn kop, toen RAGE voor de iPhone door Epic Games aangekondigd werd. De game zag er zo geweldig uit, maar bleek na een aantal speelsessies toch niet helemaal de game te zijn die de gamers hadden verwacht. De grote broer van deze game, die uit zal komen voor de consoles en pc, heeft het levenslicht nog niet gezien. Maar ondertussen is wel duidelijk dat de game een vervolg gaat krijgen op de iPhone. Wat voor game het zal zijn is nog niet bekend. De enige feiten die losgelaten zijn, is dat het een game zal zijn die zich afspeelt in het RAGE-universum en dat het spel komende zomer uit zal komen. Kijk jij er al naar uit?

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 februari 2011, 22:48
Categorie Games
Onderwerp game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.