AutoSnap maakt en uploadt automatisch iPhone-foto’s

AutoSnap is de nieuwe naam van Advarkka, een foto-app waarmee je automatisch een foto kunt maken zodra je AutoSnap opstart. De foto wordt vervolgens verstuurd naar Flickr, Facebook, Instagram of een andere online dienst.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

autosnap icoonDe foto-app Advarkka heeft een nieuwe naam gekregen die wat saaier maar ook wat beter te onthouden is. Advarkka heet voortaan AutoSnap, is gratis geworden en er zijn meteen wat leuke nieuwe functies toegevoegd. Met deze app kun je een foto maken en meteen uploaden naar één van de ondersteunde diensten, waaronder Facebook, Dropbox, Evernote, Instagram, Flickr, Picasa en e-mail. Je hoeft eigenlijk niets te doen om de app te gebruiken, want AutoSnap maakt vanzelf een foto en handelt alle vervolgstappen ook zelfstandig af.

autosnap iphoneAlles gebeurt automatisch, zonder dat je op knoppen hoeft te tikken. AutoSnap heeft een nieuwe interface gekregen, die makkelijker toegang geeft tot de knoppen als je toch handmatig wilt bedienen.

Je kunt met AutoSnap ook foto’s bewerken en daarbij een preview bekijken van het eindresultaat bij elk filter. Wil je automatisch foto’s opslaan, dan zul je de app eerst moeten instellen. Ook dat is makkelijker geworden, door snel een locatie te kiezen waar de automatische foto’s naartoe gestuurd moeten worden. Bij het openen van de app zie je een countdown-teller en zodra die is afgelopen wordt de foto gemaakt op het moment dat je de iPhone voldoende stil houdt.

Downloaden: AutoSnap (gratis, iPhone, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2013, 22:02
Categorie Fotografie en video
Onderwerp camera

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.