AutoScout24 to go vernieuwd, AW Kenteken in prijs verlaagd

De applicatie AutoScout24 heeft een update gekregen en biedt nu de mogelijkheid om de Search-Alert een week gratis uit te proberen. Autoweek's AW Kenteken is permanent in prijs verlaagd.

autoscout24Voor autoliefhebbers zijn er twee applicaties die iets nieuws te melden hebben: AutoScout heeft een update naar versie 2.0 doorgevoerd en AW Kenteken is permanent in prijs verlaagd naar €0,79. AutoScout is een applicatie waarmee je tweedehands auto’s kunt zoeken. Versie 2.0 biedt gebruikers de mogelijkheid om de AutoScout24 Search-Alert één week gratis te gebruiken.


aw kentekenJe krijgt met deze functie een melding op je iPhone wanneer er een auto is geplaatst die aan jouw wensen voldoet. Na het selecteren van merk en model sla je je zoekopdracht op. Daarna activeer je de Search-Alert en krijg je meldingen vanzelf op je iPhone te zien. Helaas vermeldt de aanbieder niet hoeveel de dienst na de eerste week kost. Naar eigen zeggen is autoScout24 de grootste occasion-website van Europa met maandelijks meer dan 1 miljoen unieke bezoekers (iPhoneclub zit ongeveer op hetzelfde niveau, dus we kunnen beamen: dat zijn aardig wat autoliefhebbers die op zoek zijn naar een nieuw karretje). AutoScout24 is gratis in de App Store verkrijgbaar.

De applicatie AW Kenteken van Autoweek is een paar dagen geleden al in prijs verlaagd, maar die wijziging was niet groot genoeg om er een apart artikel aan te wijden. Vandaar dat we het hier nog maar even noemen: de prijs van €1,59 voor deze kentekenapplicatie is permanent verlaagd naar €0,79.

Downloaden: Autoscout24 to go (gratis, plus één week Search-Alert gratis) en AW Kenteken (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.