AutoCAD voor iPad heet nu AutoCAD 360

De AutoCAD-app voor iPhone en iPad heet nu AutoCAD 360. Je kunt er AutoCAD-tekeningen mee openen, bekijken, bewerken en delen.

autocad huisDe ontwerpersapp AutoCAD voor iOS heeft een nieuwe naam gekregen en is nu als AutoCAD 360 in de App Store te vinden. Ontwikkelaar AutoDesk heeft de app meteen wat nieuwe functies gegeven. CAD-ontwerpers en anderen die gebruik maken van digitale designtools kunnen met AutoCAD aan de slag. Versie 2.0 bevat een nieuwe Smart Pen, die je helpt om sneller ideeën te schetsen. Misschien handig als je met je volgende idee voor een Kickstarter-project bezig gaat.

Nog wat andere verbeteringen: ondersteuning voor teksten van meerdere regels, opslaan naar online opslagdiensten van derden en ondersteuning van eigenschappen en attributen. Op de iPhone is het maken en bekijken van ontwerpen misschien wat krap, vandaar dat we eerder de iPad aanraden. Je kunt bestaande AutoCAD-tekeningen (in DWG-formaat) bekijken, bewerken en delen vanuit de app. Als je een AutoCAD 360 Pro-abonnement afsluit krijg je nog meer functies tot je beschikking. Dit kost €4,49 per maand of €44,99 per jaar.

Downloaden: AutoCAD 360 (gratis, universeel, iOS 5.0+)

autocad ipad groot

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 mei 2013, 21:28
Categorie Zakelijk
Onderwerpen AutoCAD, autodesk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.