iPhone-apps SNS Bank, RegioBank en ASN Mobiel Bankieren bijgewerkt

De iPhone- en iPad-apps van SNS Mobiel Bankieren, ASN Mobiel Bankieren en RegioBank Mobiel Bankieren zijn tegelijk voorzien van nieuwe functies.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

SNS Mobiel Bankieren iPhone iPod touch iPadDe mobiele betaal-apps SNS Mobiel Bankieren, ASN Mobiel Bankieren en RegioBank Mobiel Bankieren zijn op hetzelfde moment voorzien van nieuwe updates. De applicatie van SNS is bijgewerkt naar versie 3.1, de andere apps beide naar versie 1.1. Dat ze gelijktijdig zijn bijgewerkt is niet zo bijzonder: de toepassingen maken gebruik van dezelfde basis. De app van SNS biedt nu inzicht in bij- en afschrijvingen tot 24 maanden terug en laat je nieuwe contactpersonen toevoegen aan je adresboek.

Daarnaast kan je overboekingen bewaren in je verzendlijst en die overboekingen eveneens versturen. Ook kan je de status van overboekingen bekijken. Je kan nu de rekeningnaam wijzigen in het rekeningenoverzicht en ook je daglimiet en pincode kunnen aangepast worden in de app. SNS Mobiel Bankieren belooft dat de opgebouwde rente binnenkort weer zichtbaar zal zijn in de applicatie.

Op die laatste belofte na, hebben RegioBank en ASN Mobiel Bankieren precies dezelfde update gekregen als de SNS Bank. Bij de ASN worden alle opties echter net even anders omschreven in de App Store-tekst. Ook is aan die app verbeterd dat je rekeningnamen nu ook met een hoofdletter en kleine letters ziet.

Downloaden: SNS Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: ASN Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)
Downloaden: RegioBank Mobiel Bankieren (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 2:34
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.