Audi introduceert nieuwe racegame: Truth in 24

Audi lanceert de game Truth in 24, een game die gericht is op de 24 uur van Le Mans. In de game probeer je de race na te rijden, waarbij je regelmatig de pitstop in moet om banden te wisselen en te tanken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Audi Truth in 24
Audi kennen we op de iPhone al van de A4 Driving Challenge. Echt spannend was die racegame niet: je keek top-down op een soort speelgoedcircuit waar je een moeilijk bestuurbare Audi A4 binnen het parcours moest zien te houden. Maar ze proberen het opnieuw: met de iPhone-game Truth in 24.

De game valt samen met de premiere van een documentaire over Le Mans, die ook Truth in 24 heet. Met Truth in 24 leggen ze de “excitement of Le Mans racing right into the palm of your hand”. Je bestuurt de game via de accelerometer. In Practice Mode kun je eerst oefenen, totdat je klaar bent voor de 24 uur van Le Mans in de Endurance Mode. Het is een race tegen de klok, waarbij je met allerlei obstakels geconfronteerd wordt en tijdens de pitstop strategische beslissingen moet nemen.

Gas geven doe je met het gaspedaal rechtsonder op het scherm. Links zit de rem en door de iPhone te kantelen als een stuurwiel kun je bochten nemen. Er zitten ook knoppen voor Pit Stop, Tires en Refueling op het scherm. Al met al een vooruitgang ten opzichte van de Audi A4 Driving Challenge. Toch klagen de eerste reviewers dat het sturen en accelereren ook bij deze game vreselijk is.

Installeren: Truth in 24 (gratis)
Via: iPhone-ticker

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 oktober 2009, 23:36
Categorie Games
Onderwerpen auto, game, uitgaven

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.