AT5 introduceert Uitzending Gemist na update iPhone-app

De regionale omroep AT5 heeft een Uitzending Gemist-functie toegevoegd aan haar iPhone-app. Je kan twintig programma's terugkijken.

AT5 krijgt Uitzending Gemist op iPhoneDe Amsterdamse regionale omroep AT5 heeft haar applicatie voor de iPhone een update gegeven. Dankzij de update is het nu mogelijk om programma’s terug te kijken van de zender, in hetzelfde tabblad als waarin je eerder al live televisie kan kijken. Je veegt horizontaal door de laatst door de zender meegenomen uitgezonden programma’s heen en ziet de titel ervan en de datum van uitzending. Zo kan je twintig programma’s terugkijken in de iPhone-app.

De uitzendingen hebben niet altijd de programmanaam, maar soms ook de naam van het onderwerp. Zo wordt De Stand van de Stad van 1 maart bijvoorbeeld aangekondigd als Parkeerbeleid – en zie je daaronder wel gewoon de programmanaam.

De huidige applicatie van AT5 is de jongste regionale omroep-app van Nederland. De applicatie kwam op 31 januari uit. De visuele aanpak van de applicatie viel en valt meteen op: AT5 gebruikt bij elke nieuwsknop meteen een foto.

Downloaden: AT5 (gratis, iPhone, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 maart 2013, 14:38
Categorieën Nederlandse apps, Nieuws
Onderwerpen at5, televisie, uitzending gemist

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.