ASN Mobiel Bankieren: iPhone-app voor geld overmaken en rekeningen

Met ASN Mobiel Bankieren op de iPhone en iPad maak je geld over, bekijk je rekeningen en recente transacties en scan je acceptgiro's in.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

ASN Mobiel Bankieren iPhone iPad headerIn navolging van de grote banken en de gisteren op iPhoneclub.nl besproken app Triodos Bankieren, heeft ook ASN Bank een iPhone-app uitgebracht waarmee je mobiel kan bankieren. ASN Mobiel Bankieren is de logische naam van de applicatie die je op de iPhone en iPad inzicht geeft in je rekeningen en recente transacties. Natuurlijk kan je ook geld overmaken via de app. Ook kan je acceptgiro’s inscannen en het gewenste bedrag in de app overboeken.

Om je aan te melden in ASN Mobiel Bankieren, gebruik je de Digipas van de bank (die je ontvangt bij een betaalrekening) of een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Daarna volstaat de 5-cijferige pincode om in te loggen. Je hebt ook geen Digipas meer nodig om geld over te maken naar anderen.

De app ontvangt je in een rekeningoverzicht terecht waarin je je verschillende rekeningen onder elkaar ziet. Op dit moment is de app alleen geschikt voor particuliere rekeningen. Zakelijke rekeningen komen in een later stadium. Per rekening zie je een lijst met de laatste afschrijvingen en bijschrijvingen overzichtelijk onder elkaar.

ASN Mobiel Bankieren iPhone rekeningoverzicht ASN Mobiel Bankieren overschrijven

Het tabblad Overboeken geeft je zowel toegang tot het overmaken van geld aan anderen, versturen naar andere eigen rekeningen en het inscannen van een acceptgiro. Wat ASN Mobiel Bankieren meteen beter doet dan bijvoorbeeld de al langer meegaande applicatie Rabo Bankieren van de Rabobank, is dat je meteen het opgebouwde adresboek van het internetbankieren bij de hand hebt. Je hoeft in veel gevallen dus niet meer actief op zoek naar rekeningnummers van ontvangers. Daarnaast kan je ook overboekingen inplannen voor later.

Downloaden: ASN Mobiel Bankieren (gratis, universeel, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 15 januari 2014, 15:47
Categorieën Financiën, Nederlandse apps
Onderwerpen mobiel bankieren, mobiel betalen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.