AppShopper: prijsverlagingen en gratis apps binnen handbereik

AppShopper is een applicatie voor de iPhone, iPod touch en iPad waarmee je op de hoogte kunt blijven van veranderingen in de App Store.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

AppShopperSoms zie je in de App Store door de bomen het bos niet meer. Er zijn verschillende websites die je het overzicht weer enigszins teruggegeven. Een daarvan is AppShopper.com, gemaakt door de mensen achter de Apple-geruchtensite MacRumors. Zij introduceerden vandaag een eigen iOS-applicatie voor de iPhone en iPad en beloven dat je met de app nooit meer prijsverlagingen of gratis apps in de App Store misloopt.

Evenals bij de website zijn binnen de applicatie een aantal filters opgenomen. Zo kun je sorteren op soort applicaties (iPhone, iPad en universal), applicatiecategorie, populariteit en op gratis en betaalde apps. Ook is het mogelijk om nieuwe apps, updates en prijsverlagingen bij te houden.

Je kunt daarnaast ook een lijstje maken met apps die je al bezit of apps die je zou willen (wensenlijst). Hiervoor is wel een account op AppShopper.com vereist. Momenteel worden meldingen over prijsveranderingen en updates nog via e-mail verzonden, maar in een volgende update voor de applicatie moeten pushnotificaties dat gaan overnemen.

Mac-gebruikers kunnen met een losse applicatie de huidige lijst van applicaties die je bezit uit iTunes overnemen in AppShopper.

Downloaden: AppShopper (gratis / iPhone, iPod touch en iPad)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 februari 2012, 13:52
Categorie Diensten
Onderwerp gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.