Apple verwijdert eigen Texas Hold’em-game

Texas Hold'em, een poker-game van Apple zelf, is uit de App Store verdwenen. Het spel kwam in 2008 uit en is nog steeds de enige game die Apple ooit zelf in de App Store uitbracht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Texas Hold'emApple heeft de kaartgame Texas Hold’em uit de App Store verwijderd. Het spel werd in 2008 uitgebracht en was het enige spel dat Apple ooit zelf voor de App Store heeft gemaakt. De game is al enige tijd uit de schijnwerpers: zo stamde de laatste update ervan uit september 2008, volgens Appshopper 42 maanden geleden. Waarom Apple het spel heeft verwijderd is niet duidelijk.


Toen Texas Hold’em uitkwam werd er enthousiast op het spel gereageerd. De App Store was rond die tijd nog dermate jong, waardoor er slechts drie andere Texas Hold’em-spellen te vinden waren. In een recensie gaven we het spel een 8, terwijl de iTunes-score toentertijd op een gemiddelde van 4,5 sterren stond. Volgens Appshopper had het spel vlak voor hij verwijderd werd een gemiddelde score van 4 sterren.

Voordat Texas Hold’em uitkwam voor de iPhone, was het spel al te spelen op de iPod in 2006. Op de website van Apple is wel nog steeds een aparte pagina te vinden waar de game wordt besproken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
17 november 2011 om 20:06
Onderwerp
Categorie
Games
11 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.