Apple geeft Keynote Remote-app eindelijk een update

Keynote Remote heeft eindelijk een update gekregen met aanpassingen voor multitasking en Retina Display. Met Keynote Remote bedien je op afstand je presentatie.

keynote remoteToen de iPhone 4 op de markt kwam, zorgden veel ontwikkelaars voor een update van hun applicatie om het Retina Display en multitasking te ondersteunen. Apple zelf heeft alle tijd genomen: ze brengen zeven maanden later pas een update uit voor de Keynote Remote-applicatie, met daarin de genoemde aanpassingen. Keynote Remote is een app waarmee je je Keynote-presentaties op afstand kunt bedienen met je iPhone.

De update gaat ook beter om met alerts (push notificaties en sms-berichten) die op het scherm verschijnen terwijl je een presentatie aan het geven bent.

Daarnaast gaat Keynote Remote beter om met verbindingsverlies bij Keynote ’09. En tenslotte zijn er wat problemen aangepast met de netwerkverbinding, waarbij voortaan een nieuw Wi-Fi-netwerk wordt herkend als je er na het opstarten van Keynote Remote verbinding mee hebt gemaakt.

Downloaden: Keynote Remote (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2011, 10:31
Categorie Productiviteit
Onderwerpen keynote, presentatie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.