Osfoora HD 1.3 verbetert stabiliteit en verhelpt crashes

Twitter-applicatie Osfoora HD heeft een update gekregen naar versie 1.3. Deze verbetert met name de stabiliteit en performance van het programma en verhelpt de veelvoorkomende crashes waarmee gebruikers de laatste tijd te kampen hadden.

OsfooraIn de App Store is een nieuwe versie (1.3) van de Twitter-applicatie Osfoora HD verschenen. Versie 1.3 verhelpt onder meer de crashes, waarmee gebruikers sinds de enige tijd te kampen hadden. Ontwikkelaar Said Marouf (in het dagelijks leven student) biedt hier dan ook zijn excuses voor aan. Ook zou de algehele stabiliteit en performance van de applicatie zijn verbeterd. Osfoora (HD) is misschien niet de bekendste Twitter-applicatie voor het iOS-platform, maar wel eentje met alle functies die je van een Twitter-applicatie mag verwachten. Het toont conversaties, heeft ondersteuning voor Instapaper, Read It Later en Boxcar en kan zelfs het muzieknummer waar je naar luistert twitteren.

In sommige talen werd de tekst in de vorige versie afgebroken, terwijl dat niet de bedoeling was. Dit probleem zou met deze laatste update moeten zijn opgelost. Ook een probleem met betrekking tot het blokkeren van gebruikers en het rapporteren van spam is verholpen. Daarnaast bevat versie 1.3 de nodige andere (kleinere) bugfixes en verbeteringen.

De update bevat geen noemenswaardige nieuwe functies, behalve dat conversaties nu ook in landschapsweergave weergegeven kunnen worden. Ook is de gebruikersinterface licht gewijzigd en wordt de positie in de timeline voortaan beter onthouden.


Als gebruiker heb je de keuze uit een donkere en een lichte interface.

Downloaden: Osfoora HD (€2,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2011, 9:35
Categorie Sociaal netwerken

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.