AppEvent: game Pirates Life vandaag gratis

Dankzij het AppEvent is het spelletje Pirates Life vandaag gratis. Je moet een piratenboot onderhouden, goud zoeken en aanvallen uitvoeren.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

Pirates LifeIn Pirates Life vaar je met een piratenschip over zee en moet je proberen andere schepen en steden aan te vallen. Je kunt je schip steeds verder verbeteren met in totaal 110 upgrademogelijkheden. Op je schip kun je schieten met kanonnen, touwen spannen en goud opvissen. Als je wordt aangevallen en je schip raakt beschadigd kun je het weer repareren. Het spel is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Dreamix Studio en is vandaag gratis te downloaden in het kader van het AppEvent.

Bedienen doe je via het touchscreenBij Pirates Life is naast de gameplay de nodige aandacht besteed aan het uiterlijk en aan de muziek. Voor iPad-bezitters is er een speciale iPad-interface gemaakt. Daarnaast ondersteunt het spel Apple’s GameCenter, zowel voor internationale topscorelijsten als het behalen van achievements.

Het AppEvent loopt de hele maand januari. Dagelijks is er een applicatie van Nederlandse of Belgische bodem gratis te downloaden. Het gaat om allerlei soorten applicaties, van productiviteit tot games. Vandaag is Pirates Life dus gratis.

Downloaden: Pirates Life (vandaag gratis)

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2014, 12:36
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, game, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.