AppEvent: voetbalspel Penalty Trainer vandaag gratis

In het kader van het AppEvent is het voetbalspelletje Penalty Trainer vandaag gratis te downloaden.

Penalty TrainerHet is vandaag zes januari en dat betekent de zesde dag van AppEvent. Dagelijks is er een iOS-applicatie, die is gemaakt door een Nederlandse of Belgische ontwikkelaar, gratis te downloaden. Soms is het een handig hulpmiddel, de andere keer een game. Vandaag komt de gratis applicatie uit de laatste categorie, het is namelijk Penalty Trainer.

Het idee van het spel is simpel: je moet proberen om penalty’s te schieten. Op het scherm zie je een goal en een keeper met ergens in dat goal een mikpunt. De bedoeling is om zo vaak mogelijk tegen dat mikpunt aan te schieten. Scoor je vaak genoeg, dan win je.

Downloaden: Penalty Trainer (vandaag gratis)

Je bent nieuwsbrieflezer en de app is niet meer in de aanbieding? Lees dit artikel! De kortingen genoemd in dit artikel gelden slechts tijdelijk. We raden daarom aan om de apps zo snel mogelijk te downloaden, als je ze wilt hebben. Wij kunnen niet voorspellen wanneer de applicaties weer teruggaan naar de normale prijs en raden daarom aan altijd te checken of de aanbieding nog steeds geldt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2011, 13:34
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game, gratis, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.