SeatMe lanceert iPhone-applicatie om restaurants te reserveren

SeatMe heeft een iPad-applicatie gelanceerd, waarmee je realtime kunt checken of er in een van de 300 deelnemende restaurants nog een tafeltje vrij is.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

seatme iphoneJe bent op zoek naar een leuk restaurantje, maar hebt geen zin om ze allemaal langs te bellen. SeatMe is een website, waarop je kunt zien welke restaurants nog tafels vrij hebben. Vanaf nu kun je dit ook via de iPhone checken, want SeatMe heeft een iPhone-applicatie uitgebracht. Je vult het aantal personen, de datum en het tijdstip in. De SeatMe-app zoekt vervolgens naar restaurants die nog ruimte hebben. Eventueel krijg je alternatieven voorgeschoteld, waar nog wel plaats is.

seatme screenBellen naar een restaurant hoeft niet meer. Je kunt bij het kiezen van je restaurant selecteren op keuken, prijsklasse en locatie. Heb je iets gevonden, dan kun je meteen een tafel reserveren en eventueel later weer annuleren als de plannen zijn gewijzigd.

SeatMe is vooral handig als je in een vreemde stad bent en geen idee hebt waar je kunt gaan eten. In Nederland werkt de app bij 300 restaurants, waarbij je realtime te zien krijgt of er nog plaats is. De deelnemende restaurants gebruiken SeatMe als digitaal reserveringssysteem voor alle reserveringen, inclusief de reserveringen via de telefoon of eigen website. Hierdoor is de informatie over beschikbaarheid van tafels in het systeem altijd actueel.

Downloaden: SeatMe (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 17:21
Categorieën Amusement, Nederlandse apps
Onderwerpen restaurant, voeding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.