AppEvent-uitsmijters: iPhone-apps Filopanti, Update en Rijm vandaag gratis

AppEvent heeft vandaag de traditionele uitsmijters: Filopanti, Update en Rijm zijn de gratis applciatie

appevent logoOfficieel gezien is de maand januari al voorbij en dat betekent ook het einde van AppEvent, de kortingsactie waarbij je elke dag een gratis iPhone- of iPad-applicatie kon downloaden. Maar traditiegetrouw gaat het evenement nog even door met een serie uitsmijters: een paar extra applicaties die vandaag nog gratis te downloaden zijn. Het zijn er zeven stuks, waarvan we er hier drie zullen bespreken: Filopanti, Update en Rijm. Daarnaast is er een gratis iPad-applicatie (Dribbbits) en er zijn nog drie games voor de iPhone gratis te krijgen.

Als je naar het aantal downloads van AppEvent dit jaar kijkt, zijn er twee applicaties die er qua downloads ver bovenuit steken: Push Panic werd bijna 160.000 keer gedownload en Photo Factory ruim 140.000 keer. De overige apps kwamen qua downloads niet boven de 50.000, zo is af te lezen uit statistieken op de site. Vandaag kun je nog even één keer profiteren.

Vandaag gratis: Filopanti

filopantiFilopanti is een applicatie waarmee je gemakkelijk de tijd kunt omrekenen tussen twee steden. Zit je vriend in een andere tijdzone, dan kun je gemakkelijk zien of het tijd is om te bellen. Door op de knop Now te springen ga je snel naar de huidige tijd. Er zijn meer dan 1.000 steden in Filopanti aanwezig, die alle tijdzones beslaan. Elke maand komen er nieuwe steden bij, die automatisch worden toegevoegd aan de app, zonder dat er een update nodig is. Door de iPhone negentig graden te roteren ga je naar een alternatieve weergave, waarbij het makkelijk te zien is wanneer er overlappende werktijden zijn, zodat je bijvoorbeeld een conference call kunt plannen. Filopanti is een Engelstalige app en is gemaakt door ontwikkelaar Pieter Jongsma. De app heeft nog onvoldoende reviews in de Nederlandse App Store om iets over de gebruikerswaardering te kunnen zeggen.

Downloaden: Filopanti (vandaag gratis, normaal €0,79)

Vandaag gratis: Update

update iphoneDe tweede app die je vandaag bij AppEvent kunt downloaden is Update. Met deze applicatie kun je met één klik de status op al je sociale netwerken aanpassen. Update ondersteunt Facebook, Twitter, LinkedIn, Google Buzz en Hyves en er staan nog meer netwerken op de planning. Je kunt bij elk berichtje aangeven op welke sociale netwerken het moet verschijnen, zodat je niet de fout maakt om persoonlijke boodschappen naar je zakelijke contacten op LinkedIn te sturen. Update is gemaakt door Tarento Software en heeft 3,5 ster in de Nederlandse App Store, op basis van 11 waarderingen.

Downloaden: Update (vandaag gratis, normaal (€0,79)

Vandaag gratis: Rijm

rijm iphoneRijm is een iPhone-applicatie die binnenkort misschien van pas komt als je een Valentijnsgedichtje voor je geliefde wilt maken. Zo niet, dan kun je Rijm alvast binnenhalen voor als het over een paar maanden weer Sinterklaas is. Rijm is een iPhone-applicatie waarmee je gemakkelijk een goed rijmwoord kunt opzoeken. Vul het gewenste woord in en dit rijmwoordenboek geeft een lijstje met bruikbare woorden die erop rijmen. Rijm voor iPhone kost normaal €0,79 – er is ook een iPad-versie die nog steeds de normale prijs van €3,99 kost. Deze iPhone-applicatie heeft een waardering van 3 sterren in de Nederlandse App Store, op basis van 356 waarderingen.

Downloaden: Rijm (vandaag gratis, normaal €0,79)

Je hebt nog minstens tot middernacht om alle apps te downloaden. Het volledige overzicht vind je op AppEvent.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2011, 20:26
Categorie Uncategorized
Onderwerpen appevent, gratis, rijmen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.