iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

AppEvent: Triple Dutch vandaag gratis

Vandaag is Triple Dutch gratis te downloaden dankzij het AppEvent. In deze applicatie vind je 85 puzzels die zijn opgebouwd uit kaas, molens en tulpen. Ook zijn er 3 geheimen in de applicatie verborgen die je moet vinden. Als leuke extra heeft de ontwikkelaar ook een easter egg ingebouwd.

triple dutch iconTriple Dutch is zo’n applicatie die je aan een vriend uit Amerika zou kunnen laten zien, om meteen maar even alle clichés gehad te hebben. In de app vind je namelijk 85 puzzels waarin molens, tulpen en kaas centraal staan. De puzzels bestaan uit drie verschillende originele spellen. De applicatie heeft aan het begin van het jaar nog een update gekregen, waarbij nieuwe puzzels zijn toegevoegd. De applicatie is dankzij het AppEvent vandaag gratis te downloaden.

Verder heeft het spel een normale en expert modus, optionele ’tilt-control’ in het kaasspel en drie geheimen die je tijdens de puzzels moet ontdekken. Lukt het oplossen van een puzzel niet of maak je liever een moeilijke puzzel voor je vrienden, dan kun je met de editor voor elk speltype een eigen puzzel bouwen.

Een handige feature is dat de applicatie automatisch je voortgang opslaat, ook als je nog op iOS 3.0 zit. Daarnaast heeft het spel ook een easter egg. Vind jij ‘m het eerst?

Downloaden: Triple Dutch (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 mei 2011, 11:54
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, nederlandse apps, spel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.