AppEvent: Station+ HD vandaag gratis

Vandaag kun je dankzij het AppEvent de applicatie Station+ HD gratis downloaden. Met deze applicatie kun je onder andere je reis plannen, de prijs van je geplande rit bekijken en stations als favoriet markeren.

Station HD+Of je nu elke dag met de trein reist of slechts een enkele keer per maand, de meeste reizigers gebruiken een applicatie of website om hun reis te plannen. Er zijn al vele applicaties die de dienstregeling van het OV overzichtelijker maken door een native app voor iOS. Vandaag kun je er nog één aan je collectie toevoegen: Station+ HD. Deze applicatie is dankzij het AppEvent (die de hele maand mei duurt) vandaag gratis te downloaden. Maar wat maakt deze app zo bijzonder?

Station+ HD iphoneMet deze universele applicatie kun je op een makkelijke manier je reis plannen, bekijken hoeveel je treinreis je gaat kosten en controleren of er een storing in het openbaar vervoer is. Ook kun je in deze applicatie stations markeren als favoriet, bijvoorbeeld het treinstation dat het dichtste bij je huis ligt. Als je een station als favoriet gemarkeerd hebt kun je de actuele vertrektijd bekijken, zodat je op tijd erachter komt of je nog een minuutje thuis kunt blijven of er meteen vandoor moet.

Zoals alle andere OV-applicaties heeft ook deze app een reisplanner. In tegenstelling tot de 9292ov-applicatie heeft deze app een grotere klok om de tijd aan te geven waarop je zou willen vertrekken. Maak je een reis meerdere keren per maand, of per week, dan kun je deze reis ook in je favorieten zetten zodat je deze snel kunt raadplegen. Ook als je in een vreemde stad de weg naar het station even kwijt bent kan deze applicatie helpen: stations zijn namelijk ook op een kaart te zien.

De werking van de applicatie is afhankelijk van de beschikbaarheid van de NS-website.

Downloaden: Station+ HD (Vandaag gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 mei 2011, 11:33
Categorieën Nederlandse apps, Reizen
Onderwerpen appevent, ns reisplanner, openbaar vervoer, reizen, weerstation

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.