AppEvent: spelletje Pull to Refresh vandaag gratis

Pull to Refresh is vandaag gratis te downloaden dankzij AppEvent. In de game moet je met pull to refresh de bubbels in het scherm wegvegen.

pull to refresh appeventAppEvent geeft vandaag de game ‘Pull to Refresh’ gratis weg. Deze game is bedoeld voor de echte fans van het pull-to-refresh-trekeffectje: overal op het scherm verschijnen de pull-to-refresh-hendels. Staat het pijltje aan de bovenkant, dan moet je naar beneden trekken (en andersom). Blauwe hendels zijn onschuldig, rode hendels maken duidelijk dat de tijd bijna op is en bij groene hendels vallen er extra punten te verdienen. Pull to Refresh verscheen afgelopen oktober in de Nederlandse App Store en is geschikt voor alle iOS-apparaten: iPhone, iPad en iPod touch.


Pull-to-refresh is een handeling die elke iPhone-gebruiker inmiddels kent. Door een scherm omlaag te trekken – wat een soort elastisch effect geeft – wordt de inhoud van een app vernieuwd. De eerste app die het ooit gebruikte was Tweetie, maar al snel namen andere appontwikkelaars het over. Vooral bij nieuwsapps is het effect populair: je trekt even aan het scherm en de nieuw verschenen artikelen stromen binnen. Zelfs Apple stopte een eigen pull-to-refresh-effectje in de vernieuwde Mail-app in iOS 6.

Bij de game Pull to Refresh kun je je helemaal uitleven met het trekken aan hendels. Je moet snel handelen en zorgen dat je aan alle hendels trekt. De in iOS 6 toegevoegde waterdruppel-pull-to-refresh is inmiddels ook in de game doorgevoerd. Je kunt scores bekijken in Game Center en naar muziek en geluidseffecten in retrostijl luisteren terwijl je de game speelt. Pull to Refresh is alleen vandaag gratis in verband met AppEvent, de actie waarbij Nederlandse en Belgische ontwikkelaars in het zonnetje worden gezet. Morgen is er weer een andere app gratis.

Downloaden: Pull to Refresh (tijdelijk gratis, normaal €0,89, universele app, iOS 5.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

1 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.