AppEvent: Sneeuwhoogte 10/11 vandaag gratis

Sneeuwhoogte is vandaag gratis bij AppEvent te krijgen. De app geeft de sneeuwhoogte in wintersportgebieden op diverse plaatsen ter wereld.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

sneeuwhoogteSneeuwhoogte is de app die je vandaag gratis kunt downloaden bij AppEvent. De timing is goed gekozen, want de komende weken zullen heel wat mensen op wintersport gaan. De app Sneeuwhoogte geeft daarbij antwoord op de vraag: ligt er voldoende sneeuw? Er is informatie over Europa, Amerika en Azië aanwezig, waarbij de database meermaals per dag wordt vernieuwd. Je kunt meerdere landen en gebieden selecteren via het plusteken. Maximaal 10 favorieten zijn instelbaar. Sneeuwhoogte is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar NuttigePlaats.

Als je de applicatie opent zul je meteen de nieuw bijgewerkte informatie in beeld krijgen, van de plaatsen die jij in de gaten wilt houden. De voorpret voor je wintersportvakantie kan nu al beginnen en zonder dat het je een cent kost. Sneeuwhoogte is alleen vandaag gratis te downloaden. Eerder bespraken we op iPhoneclub de app Sneeuwhoogte van Bizztravel, een gesponsorde app die ook gratis is.

Downloaden: Sneeuwhoogte (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

De reacties bij dit artikel zijn gesloten. Je kunt op de website van AppEvent wel reageren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 april 2014, 12:36
Categorieën Het weer, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, wintersport

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.