AppEvent: Pirates Life voor iPad en iPhone vandaag gratis

Pirates Life is een spel waarbij je een piratenboot moet onderhouden, goud moet zoeken en aanvallen moet uitvoeren en is vandaag gratis vanwege het AppEvent.

Pirates LifeIn Pirates Life vaar je met een piratenschip over zee en moet je proberen andere schepen en steden aan te vallen. Je kunt je schip steeds verder verbeteren met in totaal 110 upgrademogelijkheden. Op je schip kun je schieten met kanonnen, touwen spannen en goud opvissen. Als je wordt aangevallen en je schip raakt beschadigd kun je het weer repareren. Het spel is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Dreamix Studio en is vandaag gratis te downloaden in het kader van het AppEvent.

Bij Pirates Life is naast de gameplay de nodige aandacht besteed aan het uiterlijk en aan de muziek. Het spel werkt niet alleen of de iPad, maar ook op de iPhone. Daarnaast ondersteunt het spel Apple’s GameCenter, zowel voor internationale topscorelijsten als het behalen van achievements.

Het AppEvent loopt de hele maand januari. Dagelijks is er een applicatie van Nederlandse of Belgische bodem gratis te downloaden. Het gaat om allerlei soorten applicaties, van productiviteit tot games. Vandaag is Pirates Life dus gratis.

Downloaden: Pirates Life (vandaag gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2011, 12:22
Categorieën Games, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, gaming, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.