AppEvent: Nederlands iPhone-spel Hungry Sheep gratis verkrijgbaar

Het Nederlandse iPhone-spel Hungry Sheep is vandaag gratis verkrijgbaar voor de iPhone en iPod touch. Reden hiervoor is de actie AppEvent, waarbij er iedere dag een Nederlandse of Belgische app wordt uitgelicht.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

hungry-sheep-iphoneHet Nederlandse iPhone-spel Hungry Sheep is vandaag gratis verkrijgbaar in verband met de actie AppEvent. In Hungry Sheep moet je rondlopende zwarte en witte schapen in de juiste vakken slingeren, zodat ze gras kunnen eten en niet verhongeren. Verhongeren er meer dan drie schapen, dan is het spel voorbij en krijg je jouw score te zien.

Je bent in Hungry Sheep vooral afhankelijk van je snelle reflexen: slinger je de schapen niet snel genoeg in de juiste vakken, dan staat het middenveld snel vol met schapen die snel verhongeren. In overdonderende situaties is het wel mogelijk om je hond het veld in te roepen, die in één keer alle ongesorteerde schapen de juiste kant op stuurt. Hungry Sheep is in wezen een highscorespelletje, waarin je iedere keer zoveel mogelijk schapen foutloos probeert te sorteren.

Hungry Sheep

Omdat de app wordt uitgelicht door de actie AppEvent, zou je verwachten dat hij alleen vandaag gratis aangeboden wordt. De ontwikkelaar heeft echter nog geen geld gevraagd, sinds het spel op 28 januari in de App Store verscheen.

Downloaden: Hungry Sheep (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 juli 2013, 17:07
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.