AppEvent: Muziek dashboard vandaag gratis

Vandaag gratis te downloaden bij AppEvent: Muziek dashboard. Met deze app kun je tijdens het autorijden makkelijker muziek wisselen. Dit komt doordat de applicatie is opgedeeld in twee grote knoppen: volgend en vorig nummer. Ook kun je zien hoe hard je rijdt en welk liedje op dat moment wordt afgespeeld.

muziek dashboardLuister je graag naar muziek in de auto, maar heb je een hekel aan de kleine knopjes op het scherm van je iPhone om de muziek te veranderen? Dan kun je vandaag dankzij AppEvent de app Muziek dashboard gratis downloaden. Deze app heeft twee grote knoppen waarmee je het volgende en vorige nummer kunt kiezen. De maker heeft hierbij gekozen om de bovenkant van het scherm te gebruiken als vorige-knop en de onderkant als volgende-knop.


muziek dashboard in-appGelukkig heeft de app nog wat meer functionaliteit: de applicatie laat ook zien welk liedje op dat moment wordt afgespeeld en laat op basis van je GPS zien hoe hard je rijdt. Ben je even vergeten welke datum het is die dag, ook dat laat de app zien.

Uiteraard is het aan te raden om niet teveel naar je iPhone of iPod te kijken tijdens het rijden.

Downloaden: Muziek dashboard (tijdelijk gratis, normaal €0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

18 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.