OmniFocus voor iPad toont nu agenda-afspraken

OmniFocus heeft een grote update gekregen en toont voortaan de afspraken in de agenda. Ook is de stabiliteit verbeterd, je kunt fullscreen notities bewerken en projecten verplaatsen.

omnifocusThe Omni Group brengt onder andere de iPad-applicatie OmniFocus uit. Deze app heeft nu een update gekregen met een aantal nieuwe functies en kleine verbeteringen. Met OmniFocus kun je taken beheren, projecten aansturen en daarbij aangeven in welke context een taak moet worden uitgevoerd. Je kunt ook synchroniseren tussen iPad en Mac. In de nieuwe versie 1.3 voor de iPad kun je voortaan de startdatum en agenda-items zien in de Forecast-weergave. De agenda-integratie in OmniFocus laat op een balk zien welke items er op een bepaalde dag zijn. Ook zie je de afspraken in een pop-upscherm waarbij je je aanwezigheidsstatus kunt wijzigen.

De nieuwe functie is handig voor mensen die hun taken in OmniFocus beheren, maar ook afspraken, herinneringen en vergaderingen in een agenda-app zoals iCal bewaren. Helaas is niet mogelijk om de complete agenda-items te wijzigen in OmniFocus. Daarvoor zul je naar de agenda-app moeten gaan. Later dit jaar komt er trouwens een grote update voor de Mac aan (versie 2.0) die nog meer verbeteringen belooft. In de update-omschrijving van de iPad-app wordt verder nog genoemd, dat het mogelijk is je projecten en acties van een andere datum te voorzien, door tweemaal te tappen. Verdere vernieuwingen: een fullscreen-weergave voor het bewerken van notities, verbeterde stabiliteit en verbeteringen in de workflow.

Downloaden: OmniFocus (€31,99)

ipad omnifocus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 mei 2011, 13:08
Categorie Productiviteit
Onderwerpen game, omni, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.