iculture-nederlandse-apps
Nederlandse Apps

AppEvent: leer topografie van Nederland met Topo Tutor

Topo Tutor is de gratis app van vandaag bij AppEvent. Met deze applicatie kun je de topografie (provincies, steden en hoofdsteden) van Nederland leren kennen.

topo tutor iphoneTopo Tutor is vandaag de gratis app die je via AppEvent kunt downloaden. Met Topo Tutor leer je spelenderwijs de provincies, hoofdsteden en steden van Nederland kennen. Topo Tutor bevat drie levels, die je kunt vrijspelen door in het voorgaande levels steeds voldoende punten te halen. Elk level is op twee manieren te spelen: door aan te wijzen op de kaart en via multiple choice-vragen. In de game helpt een zekere Dr. Schlümpfy je op weg. In de kaartaanwijsmodus zal Dr. Schlümpfy je steeds vragen waar een bepaalde plaats op de kaart is. Je klikt daarna op de kaart om de stad aan te wijzen.

Het spel kan van drie spelers de score bijhouden. Je kunt later ook spelers verwijderen en weer nieuwe toevoegen. In beide spelvarianten is het de bedoeling om zoveel mogelijk juiste antwoorden te geven, binnen de gestelde tijd. Eventueel kun je een hint opvragen of de vraag overslaan, maar dat kost strafpunten.

Topo Tutor is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar M2Mobi, die ook de Nulaz-app, Amstel Teamlink, de app van Dance Valley en enkele andere Nederlandse apps uitbracht.

Downloaden: Topo Tutor (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 januari 2011, 9:48
Categorieën Nederlandse apps, Onderwijs
Onderwerpen appevent, gratis, nederlandse apps, topografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.