AppEvent: iFeestdagen vandaag gratis te downloaden

AppEvent geeft vandaag de app iFeestdagen 2014 gratis weg. Je kunt hiermee de feestdagen tot en met 2014 in je agenda zetten, of raadplegen of
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ifeestdagenBij AppEvent zagen we een paar dagen geleden ook al een app van Steve Development voorbijkomen, Recurring Events. Vandaag geeft dezelfde ontwikkelaar een app weg om beter zicht te houden op feestdagen. iFeestdagen is een datum-app waarmee je alle feestdagen en religieuze dagen tot en met 2014 in je agenda kunt zetten.

ifeestdagen-iphoneDenk daarbij aan Christelijke, Joodse, Islamitische en Hindoe-feestdagen, maar ook de betaaldata van kinderbijslag, huurtoeslag en studiefinanciering. Per regio zijn de data van schoolvakanties en de bouwvak aanwezig, plus nog een hoop andere handige data zoals moederdag, dierendag, secretaressedag, begin- en einddatum van seizoenen enzovoort.

Je hoeft niet al deze data toe te voegen aan je agenda, maar het kán wel. Eventueel kun je de data los toevoegen of in groepen. Later kun je de app opstarten om te kijken wat de eerstvolgende feestdag is, of wanneer het ook alweer Hemelvaart is. De app is universeel en dus te gebruiken op iPhone, iPod touch en iPad.

Downloaden: iFeestdagen (tijdelijk gratis)

Deze app is alleen gratis op de dag waarop hij gratis is: 21 januari 2012. Vanaf 22 januari moet je er weer voor betalen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 januari 2012, 12:23
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen appevent, feestdagen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.