Paleis Soestdijk ontdekken op de iPad

Paleis Soestdijk is geen app waarin je leest over de geheimen van de koninklijke familie. Wat het wel is: een app voor het onderwijs, waarin kinderen kennismaken met Paleis Soestdijk, foto’s van de voormalige bewoners kunnen bekijken en toegang krijgen tot allerlei content. De app bevat foto’s van alle vertrekken, met een toelichting en soms […]

soestdijk ipadPaleis Soestdijk is geen app waarin je leest over de geheimen van de koninklijke familie. Wat het wel is: een app voor het onderwijs, waarin kinderen kennismaken met Paleis Soestdijk, foto’s van de voormalige bewoners kunnen bekijken en toegang krijgen tot allerlei content. De app bevat foto’s van alle vertrekken, met een toelichting en soms een filmpje (zoals van het befaamde jaarlijkse defilé).


paleis-soestdijkJe vindt in de app ook veel linkjes naar Wikipedia over leden van het koningshuis en een quiz waarbij je de juiste foto’s van koninginnen en hun gemalen bij elkaar moet zoeken. De app is gemaakt door LearningTour, die meer educatieve apps voor de iPad heeft uitgebracht, al valt een nog niet een duidelijke lijn in te ontdekken. Zo is er een iPad-app waarmee je als klusser leert hoe je een Tuimelplug moet gebruiken en gaat het bij Witlof op pootjes niet om een kookboek, maar om een prentenboek voor kinderen.

Downloaden: Paleis Soestdijk (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
22 januari 2012 om 22:11
Categorie
Onderwijs
2 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.