AppEvent gestart met gratis iPhone-app Super Clock+

AppEvent gaat vandaag al van start met een voorproefje, de gratis klokapplicatie Super Clock+ van Rengi Rengi. Deze app is alleen vandaag gratis te downloaden.

super clock plusEerder al heb je op iPhoneclub kunnen lezen dat er een nieuwe editie van AppEvent aankomt. De hele maand mei lang bieden Nederlandse en Belgische ontwikkelaars hun apps gratis aan. Om te zorgen dat je op 1 mei op tijd wakker wordt geeft AppEvent vandaag al de aftrap met een gratis app, Super Clock+. Deze app zorgt ervoor dat je kunt opstaan en in slaap vallen met je favoriete muziek.

Je stelt de meegeleverde geluiden of je favoriete muziek in als wekgeluid. Daarbij kun je het volume van het alarmgeluid gaandeweg laten oplopen. De duur van het alarm is zelf te kiezen en dat geldt ook voor de snoozetijd. Wat de klok zelf betreft heb je keuze uit meerdere thema’s en kleuren. Daarnaast zitten er nog een paar handigheidjes in, zoals schudden van je iPhone of iPod touch om de schermverlichting aan en uit te zetten en tonen van het weerbericht op je huidige locatie. Je kunt de iPhone ook schudden om het thema te wijzigen, de sleeptimer aan te zetten, het uitspreken van de tijd (voor als je je ogen écht niet open kunt krijgen) of om het alarm uit te zetten. Het dimlicht is instelbaar.

super-clock-iphone

Deze app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Rengi Rengi. En voor wie het principe van AppEvent nog niet kent: deze app is alleen vandaag gratis te downloaden. Morgen kost ‘ie weer gewoon €2,39.

Downloaden: Super Clock+

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2011, 9:45
Categorieën Diensten, Nederlandse apps
Onderwerpen alarm, klok, wekker

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.