Bird Zapper van Namco: nieuwe iPad-game met vogels

Bird Zapper van Namco is een nieuwe game met vogels. In deze match 3-game moet je steeds drie dezelfde vogels bij elkaar zoeken en profiteren van power-ups zoals speciale vogels.

bird-zapperBird Zapper van Namco is een nieuwe iPad-game met vogels, waarbij je verschillende vogels op elektrische draden ziet zitten. Je moet Skippy the Squirrel (een eekhoorn) helpen om ze van de lijnen af te krijgen. Dit doe je volgens het bekende match 3-principe, waarbij je drie of meer vogels van hetzelfde type moet wegvegen. Ze verdwijnen daarna uit beeld. Er komen ook vogels langs met bijzondere eigenschappen, zoals een ijsblokjesvogel die ervoor zorgt dat de lijnen bevriezen, waardoor jij als speler meer tijd hebt.

Pak je drie of meer jokervogels, dan activeer je de kantelfunctie waarmee je de snelheid van de vogels kunt afremmen. Er zijn drie spelvarianten: Survival, Blitz en Zen. Echt vernieuwend is de game niet, maar de leuke graphics, de lage prijs van €0,79 en de naam Namco zullen vast spelers trekken.

Downloaden: Bird Zapper (€0,79)

bird-zapper-ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2011, 10:24
Categorie Games
Onderwerp namco

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.