AppEvent: EuroCals voetbalwedstrijden-app vandaag gratis

Het EK Voetbal 2012 komt eraan. Met de app EuroCals zet je in één keer alle wedstrijden in je agenda. De app geeft je de mogelijkheid om alle of een zelfgekozen selectie aan afspraken te publiceren.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

eurocals-iphoneDe Europese kampioenschappen voetbal vinden dit jaar plaats in Polen en Oekraïne. België doet niet mee en Nederland zit in een ‘poule des doods’, zodat we flink wat vuurwerk kunnen verwachten. Met de app EuroCals kun je alle wedstrijden van het EK Voetbal 2012 in je agenda zetten, zodat je geen wedstrijden mist. Tijdens het toernooi worden alle wedstrijden, inclusief scores en wedstrijdverloop automatisch bijgewerkt. Je hebt keuze om meerdere speelschema’s aan je agenda toe te voegen: het volledige speelschema, per land, groep of stad. Je hoeft zelf geen wedstrijden meer in te typen.

Bij het toevoegen van wedstrijden aan je agenda, kun je kiezen in welke standaardagenda je de afspraken wilt toevoegen: privé, werk of iets anders. Ze staan daarna tussen je gewone afspraken, zodat je bij het maken van afspraken met vrienden rekening kunt houden met de wedstrijden. Per wedstrijd worden o.a. taktiek, uitslagen en het wedstrijdverloop automatisch toegevoegd aan je agenda. Wil je een wedstrijd bewerken met eigen informatie, dan kan dat ook. Synchroniseren met iCal, Outlook, Google Calendar, Exchange, MobileMe, CalDAV en dergelijke is ook mogelijk. De wedstrijden verschijnen ook in je agenda als je een afwijkende agenda-app zoals Week Calendar gebruikt.

Downloaden: EuroCals (tijdelijk gratis)

Deze app is alleen gratis op zaterdag 28 januari 2012.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2012, 14:41
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen appevent, ek 2012, gratis, voetbal

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.