AppEvent: BlastOff Bunnies voor iPhone vandaag gratis

BlastOff Bunnies is een game die vandaag gratis te downloaden is, dankzij App Event. In deze Doodle Jump-achtige game moet je een konijntje zo hoog mogelijk omhoog schieten.

bunniesZondagmiddag is een prima moment om een nieuwe game te spelen op je iPhone. En het kan nog gratis ook: BlastOff Bunnies is vandaag de gratis download van AppEvent. In BlastOff Bunnies moet je het konijntje zo ver mogelijk de lucht in laten vliegen. Tijdens de vlucht moet je zorgen dat je sterren raakt, zodat je nog hoger kunt vliegen. Je verzamelt onderweg geld om upgrades en middelen te kopen, om het konijntje nog hoger te laten vliegen. Ook wortels die je onderweg tegenkomt, geven een flinke stoot omhoog. De game heeft nog geen waarderingen ontvangen in de Nederlandse App Store, maar in de Amerikaanse App Store krijgt de game een waardering van 3,5 ster op basis van zes waarderingen.

De game lijkt qua speelwijze een beetje op Doodle Jump. Binnen de game kun je een kanon kopen om het konijntje extra hard de lucht in te schieten. Ook kun je extra geluk kopen om sneller te worden gered door SuperBunny en om je kans om UFO’s tegen te komen te vergroten. Je kunt ook extra wortels kopen om het konijntje tijdens de vlucht vaker omhoog te kunnen schieten. De game werkt met OpenFeint voor het registreren van topscores en prestaties (achievements), maar is helaas nog niet geschikt gemaakt voor Game Center.

BlastOff Bunnies heeft zeer recent nog een update gekregen naar versie 2.0. Nieuw in deze versie zijn verbeterde graphics voor het Retina-scherm voor iPhone 4 en 4e generatie iPod touch, optimalisaties voor iOS 4.2 en prestatieverbeteringen t.o.v. de eerdere versie. De game is gemaakt door het Nederlandse bedrijf Paralogic Media. SPIL Games brengt de game op de markt.

Downloaden: BlastOff Bunnies (tijdelijk gratis)

blastoff bunnies iphone

Let op: de gratis verkrijgbaarheid vanwege AppEvent geldt alleen op de publicatiedatum van het artikel. Het kan dus zijn dat het artikel na de publicatiedatum niet meer gratis is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 januari 2011, 12:26
Categorie Games
Onderwerpen appevent, game, gratis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.