iculture-populaire-apps
Populaire Apps

App Can: verzamel je favoriete iPhone-apps en geef ze door

App Can is een iPhone-applicatie waarin je de zes favoriete eigen apps op een rijtje kan zetten en die kan uitwisselen met andere gebruikers die App Can hebben. Apps uitwisselen kan door te bumpen.

App Can favoriete iPhone appsEr zijn al wat applicaties op de iPhone en iPod touch waarmee je je eigen apps kan indexeren en anderen kan laten zien wat je favorieten daarvan zijn. Tot dusver waren die toepassingen vaak vrij ingewikkeld. App Can doet het anders. Je zet een etalage met je zes favoriete apps klaar en als je iemand tegenkomt die App Can ook geïnstalleerd heeft, ‘bump’ je de iPhone’s tegen elkaar aan om de appsuggestie door te geven.

Waarom App Can gebruiken in plaats van tegen anderen zeggen welke apps ze moeten hebben? Omdat het leuker is! Als je beide op hetzelfde Wi-Fi-netwerk zit, druk je op de knop om de ‘bump’ voor te bereiden. Daarna selecteer je beiden een applicatie en stoot je de handpalmen met daarin de iPhone tegen elkaar aan. De app die je hebt gekregen, wordt opgeslagen in de Inbox en je kan hem nu rechtstreeks downloaden vanuit de App Store.

Een app klaarzetten doe je door een naam in te voeren en te zoeken op een applicatie. De etalage zet overigens niet de afbeelding van de applicatie in de etalage, maar gooit er een robot-plaatje op. Omdat je ook zelf de naam van de app kan invoeren, kun je een hele andere applicatie bumpen dan je zegt dat je doet. App Can ziet er niet erg stijlvol uit en is in sommige delen zelfs Aziatisch, maar kan zo wel gebruikt worden voor een geintje.

Downloaden: App Can (gratis)

Deze lijsten zijn gebaseerd op afgelopen week. Een aantal van de toen gratis apps heeft inmiddels weer een prijskaartje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 september 2011, 8:49
Categorie Productiviteit
Onderwerpen apps, populaire apps

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.