ANWB Weg Pech: help de Wegenwacht in een iPhone-game

De ANWB heeft een game uitgebracht om het 65-jarig bestaan van de Wegenwacht te vieren. In de game kun je aantonen dat jij sneller alle pechgevallen oplost dan je vrienden of familie.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

anwb weg pechDe Wegenwacht bestaat 65 jaar en dat is voor de ANWB aanleiding om een leuke game te ontwikkelen. Ze hebben gekozen voor een tijdmanagementspel, waarbij je de Wegenwacht moet helpen om automobilisten zo snel mogelijk weer de weg op te krijgen. Dat is al 65 jaar het doel van de Wegenwacht zelf. Als je wel eens op de Wegenwacht hebt staan mopperen omdat het te lang duurde voordat de hulpauto kwam opdagen, kun je in de game laten zien dat je het beter kan.

Je moet zo snel mogelijk alle pechgevallen oplossen, waarbij je rekening moet houden met realistische omstandigheden. Sommige pechgevallen duren nu eenmaal langer dan andere. Ook moet je bijvoorbeeld rekening ermee houden dat je op de snelweg eerst een lepelwagen moet sturen. Met de game kun je de uitdaging met familie en vrienden aangaan in dit officiële spel. Het is bedoeld om voor de lol te spelen, maar ook om duidelijk te maken hoe lastig het kan zijn om iedereen zo snel mogelijk te helpen. Scores kun je posten op Twitter en Facebook, zodat je aan anderen kunt laten zien of je een ‘slow mover’ of een topmonteur bent.

De ANWB heeft al een reeks apps uitgebracht in de App Store, zoals over Ledenvoordeel, Bed & Breakfasts, Waterkaarten, de iKampioen en Verkeer HD.

Downloaden: ANWB Weg Pech (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2011, 21:10
Categorie Games
Onderwerpen anwb, game

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.