LinkPad Pro: LinkedIn op de iPad gebruiken

LinkPad Pro is een app waarmee je LinkedIn op de iPad kunt gebruiken. Er was nog weinig aanbod van apps voor LinkedIn. In LinkPad Pro kun je ook meteen je Twitter-berichten beheren.

linkpad ipadLinkPad Pro is een nieuwe app om LinkedIn op je iPad te gebruiken. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Sixpack en houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen in je professionele LinkedIn-netwerk. LinkPad houdt je op de hoogte van statusupdates, je kunt zelf statusupdates plaatsen, je netwerk uitbreiden met nieuwe contacten en berichten sturen. Is dat nou nodig, zo’n aparte app voor LinkedIn van een externe ontwikkelaar? Blijkbaar wel, want LinkedIn heeft nog geen officiële app uitgebracht voor de iPad en het aanbod in de App Store is ook nogal mager. In feite is er nog geen enkele app waarmee je écht goed LinkedIn op je iPad kunt beheren.


In de app is geïntegreerde Twitter-functionaliteit toegevoegd. Je kunt meteen vanuit de app de tweets van je LinkedIn-vrienden zien en erop reageren. Ook zelf plaatsen van Twitter-berichten vanuit de app is mogelijk. De nadruk ligt echter op de LinkedIn-functies zelf: je kunt berichten naar connecties sturen, alle statusupdates bekijken, zelf statusupdates plaatsen, ‘liken’ van statusupdates van connecties en je netwerk uitbreiden door uitnodigingen te versturen en te accepteren. De app is gemaakt door de Nederlandse ontwikkelaar Sixpack, die eerder een aantal top 100 muziek-apps voor de iPad uitbracht.

Downloaden: LinkPad Pro (€3,99)

linkpad 2
Voorbeeld van de Twitter-integratie.

linkpad 1
Een profiel van een gebruiker.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

17 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.