ANWB Voordeel: met korting naar restaurants via je iPhone

Met de applicatie ANWB Voordeel krijgen leden van de ANWB korting bij restaurants. De app toont waar de restaurants zijn en laat je reserveren.

anwb ledenvoordeelAls ANWB-lid ontvang je een pasje waarmee je op diverse plekken korting kunt krijgen. Veel mensen vergeten dat je bijvoorbeeld korting krijgt bij 700 restaurants in Nederland. Om het makkelijker te maken is er vanaf vandaag de ANWB Voordeel-applicatie. Hiermee vind je gemakkelijker de restaurants waar je 10 tot 25% korting krijgt. Vanuit de applicatie kun je ook meteen een reservering maken. Bij de eerste keer opstarten vul je wat gegevens in, waarna je de restaurants in de buurt te zien krijgt. Ook kun je zelf een restaurant zoeken op naam, plaats of klantwaardering.

Het aanbod is zeer gevarieerd, van pannenkoekenhuis tot sterrenrestaurant. In de applicatie zie je meteen hoeveel korting je krijgt, waarbij je ook informatie over openingstijden, ligging en sfeer te zien krijgt. Met een knop onderin het scherm kun je meteen reserveren en de korting ontvangen. Favoriete restaurants voeg je toe aan je lijstje.

Andere zaken waarop je korting krijgt (verzekeringen, musea, attractieparken en dergelijke) staan niet in de applicatie, maar er zijn wel plannen om die in de toekomst in ANWB Voordeel op te nemen. De applicatie is net als de eerder gelanceerde app ANWB Zuinig Rijden gemaakt door Sharewire.

Downloaden: Voordeel (gratis)

anwb voordeel

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2010, 9:57
Categorieën Naslagwerken, Nederlandse apps
Onderwerpen anwb, korting, sharewire

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.