Angry Birds Star Wars nu voor iPad verkrijgbaar

Rovio heeft vandaag de nieuwe iPad-game Angry Birds Star Wars uitgebracht in de App Store. In het spel speel je het bekende Angry Birds, maar dan met Star Wars-personages.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Angry Birds Star Wars HDRovio’s nieuwste iOS-game Angry Birds Star Wars is vanaf vandaag te koop voor de iPad, iPhone en iPod touch. In het spelletje speel je het befaamde Angry Birds, maar dan met varkens en vogels verkleed als Star Wars-personages. Eerdere trailers lieten al zien dat Angry Birds Star Wars ook speltechnisch anders in elkaar steekt: zo gebruik je bijvoorbeeld lightsabers en laserpistolen om puzzels op te lossen. Een aantal bekende Star Wars-locaties worden gebruikt in de levels.

Angry Birds Star Wars HD 2Angry Birds Star Wars bevat 80 levels die onder andere plaatsvinden op de woestijnplaneet Tatooine en een varkens-Death Star. Iedere vogel die je de spelwereld inschiet is verkleed als een ander Star Wars-personage. De bekende rode vogel is gehuld in de kleding van Luke Skywalker, terwijl de gele vogel als Han Solo door het leven gaat. De roze vogel is op haar beurt gekleed als prinses Leia. Ze hebben allen eigen wapens een vaardigheden: zo kan Luke met een lightsaber laserkogels afketsen en door muren hakken, terwijl Han zelf lasersalvo’s afvuurt.

Downloaden: Angry Birds Star Wars HD (€2,69, iOS 4.3+)
Downloaden: Angry Birds Star Wars (€0,89, iPhone, iPhone 3GS+, iOS 4.3+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 november 2012, 18:23
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.