Angry Birds Seasons: Easter nu te downloaden op iPhone

Angry Birds Seasons: Easter voegt nieuwe levels en een nieuw thema toe aan de populaire Angry Birds-franchise voor de iPod touch en iPhone: Pasen. In de gratis update dragen de varkens hazenoren.

Angry Birds Seasons Easter voor iPhoneVrolijke paasdeuntjes, vijftien nieuwe levels, varkens met hazenoren en heel veel paaseieren: de laatste update van Angry Birds Seasons voor de iPhone en iPod touch is verschenen. Ook de iPad-versie is geüpdatet. Dat spel is nog apart te downloaden als het duurdere Angry Birds Seasons HD, maar vanaf de zomer moeten de vorderingen en scores in beide versies gesynchroniseerd worden. Overigens kun je in de nieuwste paasupdate van de boze vogels ook kaarten versturen.

Pasen is niet het eerste thema dat Angry Birds Seasons aandoet. Eerder verschenen er al nieuwe levels in het spel omtrent St. Patrick’s Day, Valentijnsdag en Kerstmis.

In Angry Birds Seasons: Easter zijn gouden eieren verborgen om op te sporen. Ontwikkelaar Rovio Mobile raadt aan dat je naar het gekwetter (letterlijk: ‘twitter’) van de vogels luistert om er nog meer uit te halen.

Downloaden: Angry Birds Seasons (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 april 2011, 12:08
Categorie Games
Onderwerpen angry birds, pasen, rovio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.